Feed Food Health Campus

Met de Feed Food Health campus op het industriepark creëren Tienen, KU Leuven en de POM Vlaams-Brabant een omgeving waarin onderzoek en ontwikkeling voor de voedingssector alle kansen krijgen. Bijzondere aandacht is er voor industriën die suiker gebruiken als grondstof.

Ruimte om te ondernemen

FFH het kloppend hart

Met de Feed Food Health campus op het industriepark creƫren Tienen, KU Leuven en de POM Vlaams-Brabant een omgeving waarin onderzoek en ontwikkeling voor de voedingssector alle kansen krijgen. Bijzondere aandacht is er voor industriƫn die suiker gebruiken als grondstof.


Food Port

Startende bedrijven komen in ideale omstandigheden terecht in de Food Port. In de Food Port worden wetenschap en bedrijfsleven dichter bij elkaar gebracht om de onderlinge samenwerking te bevorderen.


Bedrijventerrein

De bedrijvenzone Feed Food Health campus biedt ruimte om te ondernemen zowel voor bedrijven die onderzoek verrichten als voor ondernemingen die behoefte hebben aan productie- en/of opslagruimte gecombineerd met kantoren.


SugaR&D

SugaR&D is een cluster actief in de Foodtech van Flanders Smart Hub. Een initiatief van de POM Vlaams-Brabant die de sectoren agro-voeding en chemie verenigt rond suiker.